Η ομάδα μας

Το Smart Lipo Solutions MediSpa σχεδιάστηκε και οργανώθηκε για τις ανάγκες των σύγχρονων θεραπειών της Αισθητικής Ιατρικής, που έχουν ως στόχο την βελτίωση της εμφάνισης της γυναίκας και του άντρα και την ευεξία γενικότερα σύμφωνα με το αγγλικό πρότυπο ενός ιατρικού spa (medical spa).

magda_triactiveplus

Το Πολυδύναμο Κέντρο μας είναι εξειδικευμένο στις πιο σύγχρονες θεραπείες Αισθητικής Ιατρικής, οι οποίες βασίζονται στις βιολογικές φυσιολογικές αντιδράσεις των ιστών του σώματος στην επίδραση των νέων τεχνολογιών, όπως του LASER, των ραδιοσυχνοτήτων, των υπερήχων ή και του συνδυασμού τους. Στον εξοπλισμό μας ανήκουν τα πιο σύγχρονα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας γνωστών αμερικάνικων και ευρωπαϊκών οίκων. Για όλες τις θεραπείες των παραπάνω μηχανημάτων, οι οποίες είναι εγκεκριμένες από το FDA της Αμερικής, ακολουθούμε ιατρικά πρωτόκολλα σύμφωνα με τα αγγλικά πρότυπα και αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας σαν ασθενείς, στοχεύοντας σε μία ειλικρινή και μακρόχρονη σχέση και συνεργασία.

Ιδρυτής και επιστημονικός διευθυντής του Smart Lipo Solutions είναι o Δρ. Δήμος Ψηφίδης, ειδικός Χειρουργός Κεφαλής & Τραχήλου με εξειδίκευση και ενδιαφέρον στην Πλαστική Χειρουργική Προσώπου και με μεταπτυχιακές σπουδές και σημαντική επαγγελματική εμπειρία στην Αισθητική Ιατρική και στη LASER Αισθητική Χειρουργική στο Λονδίνο και στη Βαρκελώνη (2004-2009).

Μάνατζερ και υπεύθυνη για την τεχνική PRP (αυξητικοί παράγοντες αίματος) είναι η κα Μαγδαληνή Κοψιδά, Βιολόγος, απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Το κέντρο μας είναι πρωτοπόρο στην έρευνα σχετικά με τη χρήση των PRP στην Αισθητική Ιατρική σε συνεργασία με την Ιατρική του ΑΠΘ και ιδιωτικά εργαστήρια, ενώ τα πρωτόκολλα της έρευνάς μας ήδη εφαρμόζονται από ιδιώτες ιατρούς.

Στο επιστημονικό προσωπικό μας ανήκει και η ιατρός κα Μαρία Παυλίδου, υπεύθυνη των θεραπειών Αισθητικής Ιατρικής και της LASER αποτρίχωσης και οι αισθητικοί Ασπασία Καρύπογλου και Δανάη Τίτη του ΤΕΙΘ Αισθητικής, υπεύθυνες των υπηρεσιών αισθητικής και ευεξίας. Τη διαιτητική υποστήριξη και παρακολούθηση των ασθενών αναλαμβάνει η Ιωάννα Κράνου, Διαιτολόγος – Διατροφολόγος με ειδίκευση στο μεταβολισμό και στην απώλεια βάρους (BSc, ΜSc Πανεπ. Αμπερντίν Μ.Βρετανίας).

Για δερματολογικά θέματα ή τυχόν προβλήματα, συνεργάτης μας είναι ο Δρ. Κώστας Καλοκασίδης, Δερματολόγος, επιστημονικός συνεργάτης της Δερματολογικής Κλινικής ΑΠΘ του Γ.Ν.Παπαγεωργίου.

Dr_Psifidis

Ο ιατρός Δρ. Δήμος Ψηφίδης είναι ο πρώτος Έλληνας ιατρός που άρχισε να εφαρμόζει τη θεραπεία Smartlipo Laser Lipolisi στο Λονδίνο από τις αρχές του 2007, ενώ ήταν από τους πρώτους πέντε ιατρούς στη Μ.Βρετανία που άρχισε να την εφαρμόζει, έχοντας την επίσημη πιστοποίηση εκπαίδευσης στη θεραπεία smartlipo.

Εκτός από την εργασία του ως ειδικευόμενος Χειρουργός σε νοσοκομεία του NHS στη Μ.Βρετανία, ο ιατρός Δ. Ψηφίδης εργάστηκε ως Medical Director σε γνωστές κλινικές του Λονδίνου, όπως είναι η Ultralase Laser Clinic, το Beyond Spa at Harvey Nichols, το EF Medispa (πρωτοπόρο στη θεραπεία Smartlipo στο Λονδίνο), ενώ ήταν o Αισθητικός Χειρουργός – υπεύθυνος και για τη θεραπεία Smartlipo – στην κλινική της διάσημης Dr Rita Rakus στο Λονδίνο από το 2007 ως και τις αρχές του 2010.

Το Νοέμβριο του 2007 ήταν ο πρώτος ιατρός στη Μ.Βρετανία που έκανε live τη θεραπεία Smartlipo στο Channel 4 της βρετανικής τηλεόρασης στην κλινική Dr Rita Rakus. Στο Λονδίνο θεωρείται από τους πιο έμπειρους ιατρούς στη συγκεκριμένη θεραπεία, καθώς είχε περισσότερες από 500 εφαρμογές smartlipo σε διάστημα 3 ετών (2007-2010) έχοντας εκπαιδεύσει και άλλους ιατρούς πάνω στη συγκεκριμένη θεραπεία.

Μερικά στοιχεία από το βιογραφικό του:

  • Χειρουργός Κεφαλής και Τραχήλου – Ωτορινολαρυγγολόγος με εξειδίκευση στην Πλαστική Χειρουργική Προσώπου και στη LASER Αισθητική Χειρουργική (Λονδίνο, 2004-2008).
  • Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (2009) στην οποία και σπούδασε από το πρώτο έτος Ιατρικής (1994-2000).
  • Μετεκπαιδευθείς στην Αισθητική Ιατρική (Βαρκελώνη, 2005).
  • Μέλος του BACD (British Association of Cosmetic Doctors) από το 2006 και της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Πλαστικής Χειρουργικής Προσώπου (EAFPS).
  • Επίσημη πιστοποίηση στις θεραπείες Smartlipo, Fraxel, Botox Cosmetic (Allergan), Restylane (advanced certification), Radiesse, Silhouette Soft, etc.
  • Επιστημονικός Διευθυντής του Smart Lipo Solutions Medispa (από το 2012) και συνεργάτης των κλινικών «Κυανούς Σταυρός» και «Γενική Κλινική» του ομίλου Euromedica για τα χειρουργικά περιστατικά.

 

 

Translate »
Κλείστε Ραντεβού